Bedrijfsgegevens Invullen Handleiding

Die U stap voor stap door het invulproces loodst

Hulp Nodig

Het kan een hele uitdaging zijn om uw bedrijfs-gegevens op te stellen. Maar met deze handleiding, tips en enkele voorbeelden, geven wij u handvatten, om deze klus te klaren.
Wij hebben ook een handleiding voor het invullen van het vacature gedeelte.

Inleiding:
Als werkgever heeft u de keuze uit een groot aantal sollicitanten. Sollicitanten kunnen er op hun beurt ook voor kiezen om alleen op openstaande vacatures te reageren als zij geïnteresseerd is in de functie en in het bedrijf.
Het is dus van groot belang, een aantrekkelijk werkgeversimago te hebben, dit zorgt voor meer reacties uw op vacatures. Dit imago bouwt u op door het uitdragen en veelvuldig communiceren van uw bedrijfswaarden, visie en missie. Een professionele uitstraling is heel belangrijk.

1: Bedrijfsnaam:
Is een verplicht veld. Iedereen moet dit kunnen zien.

2: Site:
Als uw bedrijf een website heeft, kunt u hier de URL van uw bedrijfs-webadres opgeven. Alhoewel dit geen verplicht veld is, is het toch belangrijk voor kandidaten, die geïnteresseerd zijn in uw vacature, om alvast een impressie van uw bedrijf te krijgen, dit zou ze over de streep kunnen trekken om te solliciteren.

3: Slogan:
Gebruikt uw bedrijf een slogan, die bekend is of waar u bekendheid door wil krijgen? Vult u die dan hier in.
Bekende Slogans blijven hangen en worden door bijna iedereen herkent, enkele voorbeelden: “Even Apeldoorn bellen…” , “Foutje. bedankt!” ,“Gelukkig heb ik meer verstand van verzekeren…”.

4: Twitter gebruikersnaam:
Vul hier uw Twitter Gebruikersnaam in. Social Media is belangrijk om uw bedrijf bekendheid te geven. Zie ook punten 12 t/m 14.

5: Logo:
Logo’s worden gebruikt als visuele symbolen van bedrijfs- of merkidentiteit, inclusief advertenties en verschillende vormen van communicatie. Logo’s kunnen puur grafische symbolen zijn, bestaan uit tekst die op een unieke manier is opgemaakt, of een combinatie hiervan. Het zou ideaal zijn als mensen je logo direct aan je bedrijf kunnen linken en er een bepaald gevoel bij krijgen. Dit is het gezicht van het bedrijf.

6: Beschrijf uw Bedrijf:
Geef in het kort informatie over:
• Bedrijfsactiviteiten: welke diensten of producten worden er aangeboden;
• Waarin onderscheidt uw bedrijf zich van concurrenten;
• Wat is in het kort de Missie en/of visie van uw bedrijf;
• Geef informatie over het team en eventueel de hiërarchie;
• Wie behoren tot uw klantenkring: bedrijven, particulieren?

7: Teamgrootte:
Niet geheel onbelangrijk, voor kandidaten. Iedere kandidaat is anders en heeft zijn eigen behoeften en voorkeuren wat betreft de grootte van het team waarin zij zouden willen werken.

8: Beroepsrichting:
Dit is een keuze veld, maak een keuze in het uitrol-menu.

9: Locatie:
Vul indien van toepassing, hier de Hoofd-locatie in, waar uw bedrijf gevestigd is.
Let op! dit hoeft niet hetzelfde te zijn als “standplaats” bij het vacature invulgedeelte.

10: Email:
Vul hier uw bedrijfs-emailadres in.

11: Telefoon:
Vul indien u dat wenst, het telefoonnummer van uw bedrijf in.

12 t/m 14: Social Media:
Social Media is belangrijk om uw bedrijf bekendheid te geven. Kandidaten kunnen u zoeken op Social Media om een beter beeld te krijgen van uw onderneming en eventueel andere mensen die er werken.

15: Sinds:
Hier kunt de datum van de oprichting van uw bedrijf invullen.

16: Video:
Video wordt steeds populairder. Heeft u een video over uw bedrijf of over een geslaagd bedrijfsuitje, dan kunt u de link naar deze video hier invoeren. Potentiële kandidaten kunt u er wellicht mee over de streep trekken.

Heeft u toch nog vragen, ga dan naar onze veelgestelde vragen of neem contact op.