La Place

La Place

https://www.laplace.com/nl
0 Openstaande vacatures

Over Dit Bedrijf

Werken bij La Place

De hoofdingrediënten van La Place: lekker echt eten, plezier en een flinke portie gastvrijheid. Elke dag werken onze mensen eraan om gasten een bijzondere beleving te geven. Zodat zij met een glimlach de deur uitgaan. En ook onze medewerkers zien we graag gelukkig. Naast ruimte voor initiatief en collegialiteit is er oog voor jou als persoon. We geven je graag de kans om jezelf te ontwikkelen. Zo hebben we onze eigen Food College waar onze mensen worden getraind om zichzelf te overtreffen. We zijn altijd op zoek naar nieuw talent om ons te versterken. Meer weten over werken bij La Place? Neem dan hier eens een kijkje.

Liefde voor lekker eten

La Place bestaat al een hele tijd. Sinds 1987 om precies te zijn. In die tijd was het een revolutionaire formule. Een restaurant met lekker en puur eten, dat vers voor je neus gemaakt werd. Je ziet wat je krijgt. En wat blijkt? Het is een tijdloze formule. Ook in het snelle bestaan van nu, zijn mensen gek op lekker maar makkelijk eten. La Place wil die beleving voor iedereen bereikbaar maken. Onze liefde voor eten delen. ‘Love at first bite’ noemen we dat.

Over Jumbo & La Place

Sinds 2016 is La Place, met locaties in zowel Nederland als daarbuiten, onderdeel van Jumbo. In januari 2021 kwam daar de Vermaat Groep als nieuwe bondgenoot bij. Zij dragen op dit moment zorg voor maar liefst 44 locaties van La Place en haar mensen. Zo kan Jumbo zich meer bezighouden met La Place als merk en nog meer smakelijke La Place producten in de schappen krijgen.

Het hoofdkantoor van La Place zit in een mooie vleugel van het Jumbo Hoofdkantoor. Samen bereik je immers meer dan alleen. En we zijn een goede match, als je het ons vraagt. Waarom? We delen de ambitie om gasten te voorzien van het allerbeste op gebied van food. Met de lekkerste ingrediënten, zonder onnodige toevoegingen. Vers en met liefde gemaakt. Hét recept voor een big smile!

Trek om hier onderdeel van uit te maken?

Bedrijfsinformatie

1987