Daiwa House Modular Europe

Daiwa House Modular Europe

https://daiwahousemodular.eu +31 (0)348 47 90 90 info@dhme.eu
0 Openstaande vacatures

Over Dit Bedrijf

Daiwa House Modular Europe is de Europese marktleider in de modulaire bouw en actief in Nederland, België, Duitsland en de UK. In 2021 werd Jan Snel overgenomen door het Japanse Daiwa House; de grootste industriële bouwer ter wereld. Hieruit is Daiwa House Modular Europe ontstaan; het platform voor Daiwa House om de modulaire business verder uit te bouwen in heel Europa.
Modulair bouwen is een bouwtechniek waarbij modules vooraf in onze eigen productiehallen worden vervaardigd en op locatie tot complete gebouwen worden gemonteerd. Geïndustrialiseerd modulair bouwen is dé oplossing voor de woningnood en leidt ook nog eens tot 50% minder CO2 uitstoot. Het is onze ambitie om in de komende jaren te gaan naar verregaand circulaire en geïndustrialiseerde productie.

Door de enorme vraag en de ontwikkelingen in de modulaire bouwsector groeit ons bedrijf in rap tempo. Daarom zijn we continu op zoek naar vakmannen en -vrouwen die met ons aan de modulaire toekomst willen bouwen.

In tegenstelling tot op een traditionele bouwplaats heb je bij ons de keuze om binnen in een verwarmde hal te werken. Dus geen regen, wind of vorst op jouw werkplek. Wel: goede verlichting en een veilige omgeving. In onze hallen bouwen we complete modules en deze worden direct voorzien van leidingwerk, elektra en binnen-afwerking. Zo bouwen we bijvoorbeeld studentenkamers compleet met sanitair, keukenblok, vloer en wandafwerking.

Bij Daiwa House Modular Europe combineren we hard werken met plezier. We zetten ons voor de volle 100% in en zetten net dat stapje extra. Wij zorgen dat jouw potentie en talent optimaal benut wordt. Persoonlijke aandacht en groei staan bij ons hoog in het vaandel. Maar ook een potje tafeltennis en de vrijdagmiddagborrel mogen niet ontbreken.

Bedrijfsinformatie

> 60 jaar